Anders Bordinggaard

Den trofaste SKABERTRANG-følger vil muligvis kunne genkende Anders fra lanceringseventen i Arnold Busck Lab, hvor man kunne finde ham oppe ved DJ-pulten ved den koboltblå bordplade. Til de nytilkomne SKABERTRANG-følgere; I kan godt glæde Jer til at møde ham. Til SKABERTRANG vol. 1 udstiller Anders for første gang sine fotografier, og vi mødte ham til en snak om inspiration, om følelsen af til tider at ville gemme sig og om analogfotografiets iboende nostalagifølelse..

FullSizeRender.jpg

Hej! Hvem er du?

Jeg er en ung mand i starten af trediverne, der endelig har fundet en kreativ udtryksform via fotografi.

Hvilket medie arbejder du med og hvorfor?

Filmfotografi. Jeg er vild med det nostalgiske udtryk der ligger i film. Jeg elsker desuden de varme toner man kan skabe blot via naturligt lys.

SKABERTRANGrum for kunst & performance (1).jpg

Hvilke tanker ligger bag de værker du udstiller ved SKABERTRANG VOL. 1

Jeg har ikke skulle skabe en serie på denne måde før, så det var fedt for mig at prøve at arbejde med en rød tråd og skabe et narrativ. Jeg elsker desuden at tage portrætter, så jeg vidste det skulle være en form for portræt.

Kan man finde gennemgående temaer i din kunst?

Det ved jeg ikke rigtigt. Jeg er mest interesseret i at tage billeder af mennesker dog. Jeg ville dog gerne have et tema til denne serie og det blev at gemme sig væk. Jeg kan nemlig godt selv have en tendens til at gemme mig væk fra det hele og ligesom gå i hi. Det ville jeg gerne prøve at visualisere med fotografierne.

41499524_10156605302623349_279268737910046720_n.jpg

Hvor finder du inspiration til dit kunstneriske virke?

Jeg får meget inspiration via diverse fotografer på instagram, hvor der virkelig blomstrer med gode amatørfotografer! Ellers bliver jeg også meget inspireret via film og musik, som er mine to helt store passioner.